Anders Laugesen © 2008                    

 

 

 

 

 

   

     

 

Kurser og inspiration - kirken

 


Bevægelse i kirken : Brug en lørdag i for personalet til at tale om jeres sogn. Jeg leverer inspiration og oplæg til idé-udvikling med henblik få en samtale i gang om sognet nu og fremover. Arrangementet sammensættes specielt efter sognets ønsker og behov. Kan også gennemføres som sogneaften eller en sognedag.

 

Menighedsråd: Få besøg til en menighedsrådsaften eller brug en lørdag formiddag til feks. at diskutere: Hvorfor har vi en folkekirke, hvordan forbedrer vi gudstjenesten eller hvordan får vi nye ideer til arbejdet i sognet?

Få inspiration til at lave en to årig og en ti årig handlingsplan for sognets udvikling.

 

Møde i konventet : Få besøg i konventet med en tankevækkende analyse af folkekirkens fremtid, præstens rolle og muligheden for at skabe nye rammer for arbejdet i provstiet.

 

Gudstjenesten set med andre øjne: Et tilbud om at få besøg til en eller flere gudstjenester med henblik på at få inspiration til gøre det endnu bedre.

 

 

 

 

 

Efterkritik er eftertanke.

Eftertanken er kun god, hvis den kan inspirere til en samtale.

Erfaringen siger, at der er en mægtig lyst til at udvikle kirken. Ideerne er mange. De venter blot på at blive forløst. Et sogneseminar er første skridt til at bevæge retningen.